Abdulvahabigazi İlkokulu Okul - Aile Birliği Denetim Kurulu, 2019 yılı 2. dönem denetim raporunu yayınladı.

Okulumuzun yeni logosu hazırlandı.

Okulumuzda verilen eğitim ve öğretim hizmetinin kalitesinin artırılması, eksikliklerimizin giderilmesi, sevgili çocuklarımızın bu günü hakkıyla yaşayabilmeleri ve geleceğe daha iyi hazırlanabilmeleri maksadıyla; okulumuzun bütün paydaşlarının görüş, öneri, talep ve şikâyetlerini okul yönetimine iletmelerini bekliyoruz.  Bu amaçla oluşturulan "Dilek ve Şikâyet Kutusuna" talep formlarınızı bırakabilirsiniz.(Talep formları, adı geçen kutunun altındaki bölmededir!)

Ara

2020 Yılının Milletimize, Memleketimize ve Abdulvahabigazi İlkokulu Ailesi' ne; Sağlık, Mutluluk, Huzur ve Başarı Getirmesini Yüce Allah'tan Diliyoruz. Yeni Yılınız Kutlu Olsun...

Değerli Velilerimiz,

2020-2021 eğitim ve öğretim yılında, 5. sınıfa devam edecek öğrencilerimizin seçmeli derslerini belirleme süreci başlamıştır. MEB Talim ve Terbiye Kurulu tarafından düzenlenen "Ortaokullar ve İmam-Hatip Ortaokulları Haftalık Ders Çizelgeleri" uyarınca öğrencilerimizin gelecek yıl okuyacakları seçmeli dersleri belirlemek üzere size gönderilen formları, 27/12/2019 cuma günü okulumuzda düzenlenen bilgilendirme toplantısındaki açıklamalar doğrultusunda, doldurarak öğretmenlerimize ulaştırmanızı rica ediyoruz.

Ara

Okulumuzda 03/01/2020 cuma günü saat 10:00' da "Çocuğa Olumlu Davranış Kazandırma Semineri" düzenlenecektir. Okul Rehberlik Öğretmeni Yakup TORUN' un konuşmacı olarak katılacağı seminere, bütün velilerimiz davetlidir.