Ağu

Abdulvahabigazi İlkokulu Okul Aile Birliği Denetleme Kurulu, 2021 yılı 1. yarıyılına ilişkin denetimlerini tamamlayarak bu faaliyete ilişkin raporu hazırlamıştır.

Tem

2021-2022 eğitim ve öğretim yılında okulumuzun 1. sınıf şubelerine kayıt olacak öğrencilerimizin aday kayıt listesi e - okulda yayınlanmıştır.

Haz

Okulumuzda, 5 Temmuz - 20 Ağustos 2021 tarihleri arasında yürütülmesi plânlanan, "Telâfide Ben de Varım Programının" detayları belirlenmiştir.

Program kapsamında verilecek eğitimlere ve yapılacak etkinliklere katılmak isteyen öğrencilerimizin velilerinin, okul yönetimine dilekçe (Veli İzin Belgesi) ile başvurmaları yeterli olacaktır.

Başvurular diğer okullardan gelecek öğrencilere de açıktır.

İlgilenenlere önemle duyurulur.

Şbt

Okulumuzun, 01 Mart 2021  pazartesi gününden geçerli,  vakit çizelgesi hazırlanarak bilginize sunulmuştur. Tüm paydaşlarımızın, belirtilen günlerde, okula giriş ve çıkışlarda çizelgeye riayet etmelerini önemle rica ediyoruz.

Değerli Velilerimiz, Sevgili Öğrencilerimiz

Bildiğiniz gibi 1 Mart 2021 pazartesi gününden itibaren, uzunca bir aradan sonra yeniden seyreltilmiş olarak haftada iki gün  yüz yüze eğitime geçmeyi planlıyoruz. Bu süreçte evvelce de olduğu gibi "Her işin başı sağlık!" düsturu çerçevesinde hareket edeceğiz.

Bütün dünya ile birlikte ülkemizi de derinden etkileyen ve zaman zaman hayatı durma noktasına getiren Covid - 19 hastalığı ile etkin mücadele için artık geçmiş dönemlere göre daha da güçlüyüz. Hepimizin bildiği gibi devletimizin aldığı tedbirler kapsamında aşılama çalışmaları olanca hızıyla devam ediyor. Bununla birlikte yeni dönemde de, bu hastalığa karşı en güçlü silahlarımız yine "MASKE - MESAFE -TEMİZLİK" olmaya devam edecek.

Birçok insanımızı etkileyen bu hastalığın size ve ailenize bulaşmaması için okulumuz adına bütün tedbirleri aldık, sizlerden de bu tedbirlerin hayata geçirilmesi konusunda destek bekliyoruz. Gelecek daha güzel ve sağlıklı  günler için alınan tedbirlere lütfen uyalım.

Şbt

Okulumuzdan ayrılan Sınıf Öğretmenlerimiz Mustafa BUYRUK ve Veysel Turap KARTAL' ın yerine 11/02/2021 tarihli ve 20550002 sayılı valilik oluru ile  okulumuza görevlendirilen Sınıf Öğretmenleri Fatma KARAASLAN ve  Ayşen GÜNEŞ ASLAN, 12.02.2021 tarihinde görevlerine başlamışlardır.

Değerli Velilerimiz, Sevgili Öğrenciler,

2020-2021 eğitim ve öğretim yılının birinci dönem puanı belirlenirken ilkokul 4 üncü sınıfta, birinci dönemde yapılmış olan sınavlar dönem sonu puan hesaplamasına dâhil edilmeyecektir.

Velinin 21.01.2021 tarihine kadar okul müdürlüğüne başvurması hâlinde ise yapılmış olan sınavlardan alınan puanlar dönem puanı hesaplamasına dâhil edilecektir.

Karne basımı ve dağıtımı yapılmayacak olup karneler elektronik ortamda erişime açılacaktır.

Tüm ilgililere önemle duyurulur.

Abdulvahabigazi İlkokulu Okul Aile Birliği Denetleme Kurulu, 2020 yılı 2. yarıyılına ilişkin denetimlerini tamamlayarak bu faaliyete ilişkin raporu hazırlamıştır.

Değerli Velilerimiz, Sevgili Öğrenciler

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya SELÇUK tarafından kaleme alınan "Hayatın İçindeki Müfredat" adlı eseri takdim etmek üzere bütün velilerimizi okulumuza davet ediyoruz.

Bunun yanı sıra 4. sınıfa devam eden öğrencilerimiz için  hazırlanan "Sultan Şehrin Şifreleri" adlı eser de, küçük kitap kurtlarımızı bekliyor.

Hafta içi mesai saatleri içinde okulumuza gelerek, kitaplarınızı alabilirsiniz.

Ara

2021 Yılının Milletimize, Memleketimize ve Abdulvahabigazi İlkokulu Ailesi' ne; Sağlık, Mutluluk, Huzur ve Başarı Getirmesini Yüce Allah'tan Diliyoruz.

Yeni Yılınız Kutlu Olsun...

Ara

Değerli Velilerimiz,

Sivas İbn-i Sina Toplum Sağlığı Merkezi' nden edinilen bilgiye göre, Covid -19 hastalığı ile etkin mücadele önlemleri çerçevesinde okulların kapalı olması nedeniyle, her yıl okullarda uygulanan 1. sınıf aşı programı, bu yıl aile hekimliği birimlerinde uygulanacaktır.

Bu nedenle, 22.12.2020 salı gününden itibaren bir ay içerisinde hâlihazırda 1. sınıfa devam çocuğunuzu, bağlı bulunduğunuz aile hekimliği birimine götürerek, planlanan aşıları yaptırmanız gerekmektedir.

Bilgilerinize önemle rica olunur.

Kas

Yetişkinler için açılan okuma ve yazma kurslarımız, 14/11/2020 tarihinden itibaren yeniden faaliyete başlayacaktır. Bu kurslarla ilgilenen bütün vatandaşlarımızın Abdulvahabigazi İlkokulu Müdürlüğü'ne başvurmaları önemle rica olunur.

Ekm

Okulumuzun yüz yüze eğitime açık olduğu pazartesi, salı ve perşembe günlerine ait vakit çizelgemiz ile cuma gününe ait vakit çizelgemiz güncellendi. Tüm paydaşlarımızın, belirtilen günlerde, okula giriş ve çıkışlarda bu çizelgelere riayet etmelerini önemle rica ediyoruz.

Ekm

Değerli Velilerimiz,

2020-2021 eğitim ve öğretim yılı, Abdulvahabigazi İlkokulu Okul - Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı, 31/10/2020 cumartesi günü saat 12.30'da okulumuzda yapılacaktır.Covid -19 ile etkin mücadele prensipleri çerçevesinde (Maske-Sosyal Mesafe -Hijyen) toplantıya katılımlarınızı önemle rica ederiz.

Eyl

21 Eylül 2020 ve 25 Eylül 2020 tarihleri arasında düzenlenecek uyum haftası etkinliklerinde, dikkat edilecek hususlara dair MEB Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan doküman aşağıdadır.

Bütün paydaşlarımızın, bahsi geçen dokümanı inceleyerek 2020 - 2021 eğitim ve öğretim yılına güzel bir başlangıç yapmalarını temenni ediyoruz.