Mrt

12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü nedeniyle okulumuzda 12 Mart 2024 salı günü bir program düzenlendi.

Mrt

"Yeşilay Haftası" dolayısıyla 06 Mart 2024 çarşamba günü okulumuzda bir kutlama programı düzenlendi.

Mrt

Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Projesi dahilinde çalışmalarımız devam ediyor.

Proje çalışmaları kapsamında Okul Rehberlik Öğretmeni ve Psikolojik Danışman Adem DOĞAN, öğrencilerimize seminerler veriyor.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi çerçevesinde 4 A sınıfı öğrencilerimiz öğretmenleri Kamuran ŞAHİN rehberliğinde yaygın kullanılan atasözlerimiz ve deyimlerin ifade edildiği üç boyutlu maketler hazırladılar.

Bu eserler, 05 Mart 2024 Salı günü diğer sınıflarımızın da beğenisine sunuldu.

Söz konusu çalışmanın hazırlanmasında ve sunumunda emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda 1-7 Mart Deprem Haftası münasebetiyle 04/03/2024 pazartesi günü personel tahliye tatbikatı yapıldı.

Tatbikat kapsamında deprem öncesi yapılacak hazırlıklar ile deprem esnasında ve sonrasında hareket tarzları değerlendirildi.

Mrt

4. sınıf öğrencilerimiz 01/03/2024 cuma günü öğretmenleri nezaretinde Sivas Buruciye Bilim Sanat Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren "Planetaryum Salonunu" ziyaret ettiler.

Şbt

Okul estetiği çalışmalarımız kapsamında ortak kullanım alanlarındaki duvarlarımızı renklendirmeye devam ediyoruz.

Çalışmalara emeği geçen ve desteklerini esirgemeyen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Şbt

3. sınıf öğrencilerimizle 12 Şubat 2024 pazartesi günü Taha Akgül Kapalı Spor Salonu'nda "Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi" faaliyetine katıldık.

Öğrencilerimize sporla dolu, sağlıklı bir yaşam diliyoruz.

Okulumuzda 04 Ocak 2024 perşembe günü öğrencilerimize "112 Acil Çağrı Merkezi Hizmetleri" eğitimi verildi.

Sivas 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen etkinliğe 210 öğrencimiz katıldı.

Okulumuzda sınıf öğretmenlerimiz tarafından 20 Aralık 2023 çarşamba günü 6. ders saatinde bütün ğrencilerimize "Afet Farkındalık Eğitimi" verildi.

Okulumuzda 06.12.2023 çarşamba günü "Ağız ve Diş Sağlığı Semineri" düzenlendi.

Diş Hekimi Erhan YURTÇUL tararfından gerçekleştirilen çalışmaya 190 öğrencimiz katıldı.

4/B sınıfımız, öğretmenleri Kadir SUR nezaretinde 10/11/2023 cuma günü "Çocuk Trafik Eğitim Parkını" ziyaret ettiler.

Okul bahçemizde bulunan ve deprem güçlendirme çalışmaları esnasında deforme olan oyun alanlarımızı, okul aile birliğimizin desteği ile yeniden renklendirdik.

Kas

Okulumuzdaki alanları iyileştirme, geliştirme ve güzelleştirme faaliyetlerimiz devam ediyor.

Bu çalışmalar kapsamında okulumuzdaki iç mekan merdivenlerinin basamaklarında dekor çalışması yaptık.

Kas

Sivas Valiliği himayesinde İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından sürdürülen "HEDEF Projesi" etkinlikleri devam ediyor.

Bu proje çatısı altında  hazırlanan "Hedef Okuyan Nesil Projesi"  kapsamında, 08/11/2023 çarşamba günü 2. ders saatinde hep birlikte kitap okuduk.