Ekm

Okulumuzda 12 Ekim 2023 perşembe günü Sivasspor Futbol Takımı'nın alt yapısına aday oyuncu belirleme etkinliği yapıldı.

Etkinlikte alt yapı antrenörleri öğrencilerimizin futbol becerilerini gözlemlediler.

Ekm

Sivas Valiliği himayesinde İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından sürdürülen "HEDEF Projesi" etkinlikleri devam ediyor.

Bu proje çatısı altında  hazırlanan "Hedef Okuyan Nesil Projesi"  kapsamında, 04 Ekim 2023 çarşamba günü 3. ders saatinde hep birlikte kitap okuduk.

Ekm

"Sıfır Atık Projesi" kapsamında Sivas Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından 03 Ekim 2023 salı günü okulumuzda öğrencilerimize eğitim verildi.

Ekm

26 Eylül 2023 salı günü " Sivas Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Çocuk Evleri Sitesi'ni" ziyaret ettik.

Programa katılan öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle, burada verilen hizmetler hakkında kurum yetkililerden bilgi edinme fırsatı yakaladık.

Ekm

Okulumuzda "15 Temmuz Millî Birlik ve Demokrasi Günü" programı düzenlendi.

Programa emeği geçen öğretmen ve öğrencielrimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

"Kütüphanecilik Kulübü"  tarafından hazırlanan "İlköğretim Haftası Programı" okulumuzun çok amaçlı salonunda sunuldu.

Ekm

18 Eylül 2023 pazartesi günü 4/A sınıfından 17 öğrencimiz öğretmenleri Kamuran ŞAHİN nezaretinde "Çocuk Trafik Eğitim Parkını" ziyaret ettiler.

Ekm

2023-2024 eğitim ve öğretim yılına,11 Eylül 2023 pazartesi  günü coşkuyla "Merhaba" dedik.

Okulumuzun açılış programına İl Millî Eğitim Şube Müdürü Sayın Aytekin KARBEYAZ da teşrif ettiler.

Yeni eğitim ve öğretim yılının tüm paydaşlarımıza iyilikler, güzellikler, başarılar getirmesini temenni ediyoruz.

Değerli Velilerimiz, Sevgili Öğrenciler

2023-2024 ders yılına hep birlikte  kendi okulumuzda başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Deprem güçlendirme projesi nedeniyle 2022-2023 eğitim ve öğretim yılına Vali Muammer Bey İlkokulu'nda devam etmiştik. Projenin tamamlanmasının ardından 11 Eylül 2023 pazartesi günü itibariyle sınıflarımıza, okulumuza kavuşacağız.

Bu vesileyle; projeyi hazırlayan, yürüten yetkililere şükranlarımızı sunuyor, bu süreçte maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen çalışma arkadaşlarımıza, velilerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Yenilenen okul binamızın, cumhuriyetimizin yüzüncü yılında hepimize iyilikler, güzellikler getirmesini temenni ediyoruz.

Hayırlı, uğurlu olsun!

Ekm

2023-2024 eğitim ve öğretim yılı  sene başı meslekî çalışmalarımız, 04/09/2023 pazartesi günü başladı.

Beş gün sürecek çalışmalar kapsamında yeni eğitim ve öğretim yılı hazırlıklarımızı hızla tamamlamayı amaçlıyoruz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı büyük bir çoşku ile kutladık.

Kurtuluşa giden yolun ilk adımının atıldığı bu günü, miletimizle birlikte bir bayram havasında yaşadık.

May

Millî Eğitim Bakanlığı'nın seçkin dil uzmanları tarafından hazırlanan "Diyalekt İngilizce Öğretimi Programı" okulumuzda düzenlenen etkinliklerle velilerimize, öğretmen ve öğrencilerimize tanıtıldı.

May

Sivas Belediyesi tarafından yapılacak "İlkokullar Arası Futbol Turnuvasında" okulumuzu temsil edecek takımımız çalışmalarına başladı.

Takımımıza başarılar dliyoruz.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtla birlikte okulumuzda da çoşkuyla kutlandı.

Biz de çocuklarımızın bayramlarını en içten duygularla kutluyor; bütün hayatlarının bayram tadında geçmesini temenni ediyoruz.

Nis

Çalışanlarımız  ve ailelerinin katılımı ile 13 Nisan 2023 perşembe günü iftar programı düzenledik.